2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Olcsón megússzák az Együtt–PM-aktivisták

Részben megszüntette a bíróság a Sándor-palota erkélyére felmászó Együtt–PM-aktivistákkal szembeni szabálysértési eljárást.

A bíróság indoklása szerint az aktivisták cselekedete nem minősül közösségellenes tevékenységnek. A négy fiatal közül kettőt 20 ezer forintos pénzbírság megfizetésére köteleztek jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt. A paksi atomerőmű bővítése ellen tiltakozó aktivisták februárban másztak fel az épületre, ahonnan leszedték az magyar és az európai uniós zászlót. „Biztos, hogy fel fogjuk emelni a szavunkat a Fidesz–KDNP különböző, teljes mértékben szerintem jogszerűtlen, az országot kiszolgáltató és az embereket elnyomó és szegénységbe taszító intézkedései ellen, legyen az bármi” – közölte Rózsa Milán Együtt–PM-aktivista.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!