2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954. 10:55

Belföld

Olasz-magyar konferenciát szervezett az Alapjogokért Központ

Hétfő délelőtt tartotta az Alapjogokért Központ Európa Nostra, Italian-Hungarian think-tank Dialogue című eseményét. A rendezvény egy nagy mérföldkő, ugyanis most írták alá az olasz-magyar intézetek partnerségi megállapodását.

  • Olasz-magyar konferenciát szervezett az Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ Facebook-oldalán a következő szöveg jelent meg: 

"Olasz konzervatív barátainkkal elmélyítettük együttműködésünket a baloldali progresszió és a hagyományos értékek eróziója által támasztott kihívásokkal szemben."

Varju Krisztina, az európai kapcsolatok fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár a helyszínről beszélt híradónknak az esemény fontosságáról és arról, hogy miért pont az olaszokkal sikerült egy ilyen kiemelt kapcsolatot létesíteni.

Nyitókép: Facebook - Alapjogokért Központ

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc éve árulta el Gyurcsány a magyarokat

Tizenkilenc évvel ezelőtt a Gyurcsány-féle baloldal aljas módon elárulta a határon túli magyarokat, amikor a kettős állampolgárságról szóló népszavazáson a külhoni magyarság ellen kampányolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!