2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Októbertől csökkennek Budapesten a várólisták

A kormánynak köszönhetően októbertől csökkennek Budapesten a képalkotói diagnosztikai vizsgálatok várólistái - jelentette be a főpolgármester. Karácsony Gergely azt mondta: erre 50 milliárd forint áll rendelkezésre, amelyet az Atlétikai Stadion támogatásáért kapott cserébe a kormánytól a főváros. A főpolgármester szerint ezzel az előírt két hét helyett egy hét alatt elkészíthetik a szakrendelők a daganatgyanús betegeknél a röntgent vagy CT-t, így a felére csökkennek a várólisták.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!