2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Nyomozást rendelt el a rendőrség: kokainbizniszből fedezhették Szabó Tímea kampányát

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda az Anonymous egyik videóján elhangzottak miatt.

  • Nyomozást rendelt el a rendőrség: kokainbizniszből fedezhették Szabó Tímea kampányát

„Szabó Timi kampánya nagyok sok pénzt emészt fel” – panaszolta a balos háttérember egy újabb Anonymus-hangfelvételen, miközben egy marbellai kokainbizniszről tárgyal, számolt be a Mandiner. Most kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda. A hangfelvételen Fischer László baloldali háttérember arról beszélt, hogy a DK-s vezetésű III. kerület ellenzéki jelöltje, Szabó Tímea vélhetően drogkereskedelemből finanszírozza a kampányát. Az ügyben Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő tett feljelentést.

A fideszes politikus által tett feljelentést a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda befogadta és

kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad. A nyilvánosságra került hanganyagban Fischer László kifejtette, hogy Marbelláról jön a pénz, ám az összegek utaztatása nem egyszerű. Az is kiderült, hogy kanyaronként háromszáz-négyszáz millió forintot tudnak behozni az országba.

A beszélgetés legizgalmasabb része azonban az volt, amikor a pénz eredete került szóba. „Remélem, nem ilyen drog vagy akármi cucc” – teszi fel a kérdést egy számunkra ismeretlen férfi. Fischer erre mindössze annyit válaszolt, hogy „ne reménykedjél”, majd hozzátette,

„nem fegyver, az biztos, (…) szerintem kokain.

Tömbben hozzák be, kilószámra hajóval” – hangoztatta.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!