2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Nyoma sincs a tízmilliárdos kiesésnek

Nyoma sincs a tízmilliárd forintos kiesésnek, amely miatt Karácsony Gergely siránkozik hónapok óta - ezt írta közösségi oldalán a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője. Farkas Örs hangsúlyozta: a főpolgármester szerint a koronavírus nyomán kialakult gazdasági nehézségek miatt Budapest, adóbevételei jelentős részétől elesik, de a főjegyző egészen más adatokat hozott nyilvánosságra. A szóvivő kiemelte: 2020 első 10 hónapjában több mint 99%-a folyt be a tavalyi év azonos időszakában beszedett adóbevételeknek. Hozzátette: ez azt jelenti, hogy a budapesti vállalkozások és emberek lényegében ugyanannyit fizettek októberig a fővárosi önkormányzatnak, mint Tarlós István idejében.

  • Nyoma sincs a tízmilliárdos kiesésnek

Végre tisztán látunk a főváros pénzügyi helyzetét illetően és a helyzet nagyon egyszerű: 2020 első 10 hónapjában 99,2%-a...

Közzétette: Farkas Örs – 2020. november 22., vasárnap

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!