2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Nyitrai Zsolt: A magyar érdekek képviselete a tét

A magyar érdekek képviseletét nevezte az európai parlamenti (EP-) választás tétjének a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott kedden Egerben.

  • Nyitrai Zsolt: A magyar érdekek képviselete a tét

A választás tétje az, hogy olyan embereket küldjünk május 26-án az Európai Parlamentbe, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első - hangoztatta Nyitrai Zsolt az EP-kampány keretében indított aláírásgyűjtés Heves megyei állomásán.

A kormánypárti politikus, a térség fideszes országgyűlési képviselője kijelentette: "olyan képviselőket kell választanunk, akik Magyarország érdekeit képviselik Brüsszelben, nem pedig a brüsszeli bürokraták érdekeit Magyarországon".

Mint mondta, a szombaton hivatalosan is elindult választási kampányt a Fidesz-KDNP-pártszövetség arra használja ki, hogy lehetőség szerint minél több emberrel személyesen is konzultáljon.

"Bár a hivatalos induláshoz szükséges aláírásokat már leadta a Fidesz-KDNP, támogató aláírásokat gyűjtünk Orbán Viktor hét pontja mellett, amelyeket a múlt héten, pénteken ismertetett" - jegyezte meg a miniszterelnök által a bevándorlás megállításáért meghirdetett programról Nyitrai Zsolt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Magyar Péterék sorkatonaságot akarnak

Súlyos mondatok olvashatók a Magyar Péterhez tartozó Discord-csoport Sorkatonaság bevezetése című chatszobájában. A Magyar iránti szimpátiájáról ismert Szeretlek Magyarország portál úgy mutatta be ezt április 6-án, hogy „Magyar Péter aktivistáinak fő kommunikációs felülete”.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!