2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:20

Belföld

Nyilvánosak a politikusi vagyonnyilatkozatok

Orbán Viktornak nincs tartozása, nagy értékű ingóságokat nem tüntetett fel, ingatlanjaiban továbbra sem állt be változás.

  • Nyilvánosak a politikusi vagyonnyilatkozatok

Éjféltől nyilvánosak a köztársasági elnök, a kormánytagok, és a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozatai. Tavaly háromszor is nyilatkozott vagyoni helyzetéről a miniszterelnök.

Orbán Viktor felerészben tulajdonosa egy 2002 májusában vásárolt XII. kerületi ingatlannak, illetve a 2013 szeptemberében vásárolt felcsúti házának. A kormányfőnek korábbi nyilatkozataiban nem volt megtakarítása, a mostaniban azonban a feleségével közös számlán közel 14 millió forintja van.

Az Országgyűlés tavaly az EP szabályaihoz igazítva változtatott a vagyonnyilatkozati formulán majd ezt ismét módosítani kellett Brüsszel kérésének megfelelően. Több ellenzéki képviselő is kritizálta a vagyonnyilatkozat változtatását.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!