2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Orbán Viktornak nincs nagy értékű ingósága, de tartozása sem - derült ki vagyonnyilatkozatából. Kövér László házelnöknek egyáltalán nincs tulajdonában ingatlan. Novák Katalin, államfőnek pedig 41 millió forint megtakarítása van, de a vagyoni helyzete nem változott.

  • Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Orbán Viktornak nincs tartozása - derült ki vagyonnyilatkozatából. A miniszterelnök tavaly háromszor is nyilatkozott vagyonáról, felerészben tulajdonosa egy XII. kerületi ingatlannak, illetve egy felcsúti háznak. A kormányfőnek korábbi nyilatkozataiban nem szerepelt megtakarítás, a mostaniban azonban a feleségével közös számláján körülbelül 14 millió forint szerepelt.

Éjféltől nyilvános a köztársasági elnök vagyonnyilatkozata is. Novák Katalinnak nincs nagy értékű vagyontárgya, autója sőt részvénye vagy műtárgya sincs, de tartozása sem. 41 millió forint megtakarítása van, és vagyoni helyzete nem változott, így a fővárosban egy családi ház, két lakás, Szegeden három lakás és egy garázs, Balatonlellén pedig egy üdülője van.

Nem a házelnöké az a 143 négyzetméteres szigetszentmiklósi ház, ahol lakik, viszont a 2014-ben vásárolt Skodájának ő a tulajdonosa. Kövér Lászlónak 5,8 millió forint megtakarítása van és majdnem 9 millió forint tartozása.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!