2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Novák: Szánalmas, hogy a DK-s önkormányzatok pert indítanak a kormány ellen

Milliárdokat hagytak veszni a működésképtelen DK-s önkormányzatok, a Mi Hazánk Mozgalom ezért a kormányhivatalnál kezdeményezi feloszlatásukat – jelentette ki a párt alelnöke.

  • Novák: Szánalmas, hogy  a DK-s önkormányzatok pert indítanak a kormány ellen

Novák Előd kifejtette, hogy a kerületenként járó rezsitámogatás részleteiről szóló egyeztetésre Budapest 23 kerülete közül hatnak a vezetője nem ment el, szerinte DK-s polgármesterek szabotálták azt. Novák Előd szerint a szánalmas magyarázkodás most az a blöff, hogy ezért pert indítanak az Orbán-kormány ellen.

- A DK-s polgármesterek együtt akartak leülni tárgyalni a kormánybiztossal, mert féltek attól, hogy külön tárgyalva kijátsszák őket egymás ellen, ami azt mutatja, hogy még egymásban sem bíznak a DK-s polgármesterek, hátba szúrástól tartanak. Gyalázatos, hogy miközben most a közösség pénzéről lemondanak, aközben nem szégyellték elfogadni az Amerikából érkező milliárdokat közös kampányuk finanszírozására

- mondta Novák Előd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!