2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Kormányinfó 12:30

Belföld

Novák Katalin: Pannonhalma bencés monostora a keresztény Európa védőbástyája + videó

Pannonhalma bencés monostora a keresztény Európa védőbástyája – hangsúlyozta a köztársasági elnök a Szent Márton-bazilika újjáépítésének és felszentelésének, 800. évfordulója alkalmából kezdődő emlékév megnyitóján.

  • Novák Katalin: Pannonhalma bencés monostora a keresztény Európa védőbástyája + videó

Novák Katalin az ünnepi szentmisét követően felidézte: államalapítónk arra kérte a bencés szerzeteseket, hogy minden időben imádkozzanak az ország fennmaradásáért, kérését pedig megtartották és megtartják azóta is. A köztársasági elnök úgy fogalmazott: a bencések nem rombolják a világot, hanem építik, gyógyítják a környezetüket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!