2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Novák Katalin: Karácsony Gergely határolódjon el Jávor Benedek mocskolódó kijelentésétől!

Novák Katalin, a Fidesz alelnöke szerdán nyílt levélben szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert, határolódjon el párttársa, Jávor Benedek mocskolódó kijelentésétől.

  • Novák Katalin: Karácsony Gergely határolódjon el Jávor Benedek mocskolódó kijelentésétől!

Azt írta: a Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként Rómában találkozott Silvio Berlusconival, a Fidesz testvérpártja, a Forza Italia elnökével, Olaszország korábbi miniszterelnökével, a találkozó tényéről pedig a nyilvánosságot is tájékoztatta.

Ezt követően - idézte fel - Jávor Benedek, aki Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben, "egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé", amely Novák Katalin szerint méltatlan a főpolgármesterhez is.

Novák Katalin hivatkozott levelében arra, hogy kinevezése után Karácsony Gergely azt mondta, olyan főpolgármester szeretne lenni, aki azokat is képviseli, akik nem rá szavaztak. "Én 24 éve Budapesten élek, és nem önre szavaztam. Joggal várom el tehát, hogy olyan embereket nevezzen ki felelős beosztásba, akik nem gyalázzák mások emberi méltóságát" - írta a kormánypárti politikus.

Novák Katalin hozzátette: bízik benne, hogy a főpolgármester tájékozódik, levonja a következtetéseket, elhatárolódik "párttársa és személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől", és olyanokat bíz meg a jövőben a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak.

Jávor Benedek Novák Katalin keddi római látogatása apropóján eredetileg angol nyelvű twitterüzenetében azt írta, imádkozik, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és Novák Katalin "nehogy véletlenül egy ungabungaparti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett".

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!