2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Norvég Alap: itt az újabb vizsgálat

Újabb vizsgálat a Norvég Alap ügyében: a Magyar Nemzet úgy tudja, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetője azért vizsgálódik, mert a norvég civil támogatások elosztását irányító Ökotárs Alapítvány megtagadta a pályázati adatok kiadását.

Az alapítványtól még július elején kérte a Hír TV az adatokat – a közérdekből nyilvános támogatások átláthatóságáról, illetve az információszabadságról szóló törvény alapján. Az Ökotárs igazgatója azonban elutasította kérésünket, azzal az indokkal, hogy a kért adatoknak nem ők, hanem brüsszeli szervezetük a kezelője. A lap emlékeztet, a szervezet a Norvég Civil Alap támogatásának felhasználását vizsgáló Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnak (Kehi) sem adja át a kért iratokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!