2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Nincs ésszerű magyarázata Gyurcsány Ferenc újbóli felemelkedésének

Irracionálisnak nevezte a 2006 után történt politikai eseményeket az Országgyűlés elnöke a Polgári Mulatóban rendezett beszélgetésen. Kövér László emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc akkor nem csak Magyarországot tette véglegesen tönkre, hanem a baloldalt is abban a formájában, amiben addig létezett. Hozzátette: a bukott miniszterelnök erkölcsileg és ideológiailag is olyan mélyen érintően dúlta fel saját pártját, hogy ésszerű magyarázat nincsen arra, miért lett most újra ő a baloldal vezére.

  • Nincs ésszerű magyarázata Gyurcsány Ferenc újbóli felemelkedésének

A Kövér Lászlóval készült teljes beszélgetést ma 17:30 -kor láthatják itt a Hír Tv-n.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!