2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Nevet változtatott a Jobbik

Nevet változtatott a Jobbik - ezt a párt első embere, Gyöngyösi Márton jelentette be szombati évadnyitó rendezvényükön.

  • Nevet változtatott a Jobbik

A párt ezentúl a "Jobbik Konzervatívok" - nevet viseli. Az eseményen az igencsak megfogyatkozott párt elnöke arról is szólt, hogy újra tagtoborzásba kezdenek és gőzerővel készülnek a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választásokra.

Gyöngyösi Márton beszédében ismét a kormányt és Orbán Viktort is gyalázta, de a baloldali pártoknak, sőt Gyurcsány Ferencnek is odaszúrt. Gyöngyösi Márton úgy fogalmazott - utalva ezzel a DK első emberére:

Orbán szélsőséges megosztó és háborús retorikájára háborús retorikával válaszolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!