2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Népszavazást kezdeményez a paksi atomerőműről az Együtt-PM

Népszavazást kezdeményez a paksi atomerőmű bővítéséről az Együtt-PM Szövetség.

A Párbeszéd Magyarországért társelnöke úgy érvelt, hogy az államközi szerződés évtizedekre meghatározza a magyar energiapolitikát. A politikus a Hír TV Versus című műsorában pedig az atomenergia-mentes Magyarországról beszélt.

„A jelenlegi paksi blokkok élettartamának – meghosszabbított élettartamának – a lejárta után, tehát a 2030-as évtizedre létrehozható Magyarországon egy atomenergia nélküli energiatermelési konstrukció” – mondta Jávor Benedek, az Együtt-PM társelnöke.


A Jávor Benedekkel készített teljes interjút vasárnap láthatják a Hír TV Versus című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!