2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánították a médiaalapítványt

Közérdek fűződik Magyarországon a médiakultúra megmentéséhez – ezzel indokolta a kormány, hogy nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánította a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt érintő fúziót. Az összefonódást így nem vizsgálja majd a Médiatanács és a Gazdasági Versenyhivatal.

  • Nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánították a médiaalapítványt

A Hír TV-t is magában tudó alapítvány az Echo TV, a Magyar Idők és az Origo kiadóját, illetve az Opus Presst szerezte meg az ügylettel.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint ez a kabinet 22. hasonló döntése, amelyet most azért hoztak, mert egyetértenek az alapítvány céljaival, köztük különösen a megyei nyilvánosság fórumainak hosszú távú megőrzésével.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!