2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Nemzetközi gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani

A Honvédelmi Minisztérium közleménye.

  • Nemzetközi gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani

Nemzetközi gyakorlatokat tartanak Magyarországon szeptember 7. és október 7. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterének (Újmajor, Hajmáskér, Körös-hegy, Bakonykút és Újdörögd) térségében. A gyakorlatok miatt a megszokottnál nagyobb katonai gépjárműforgalomra kell számítani Pápa, Veszprém, Tata, Székesfehérvár, és Szolnok városokban, illetve a térségek főútjain, és az autópályákon.

Megnövekedett katonai gépjárműforgalom várható:

Szeptember 7. és október 7. között a tatai laktanya-Környe-Gánt-Székesfehérvár-8-as út-Veszprém-Újmajor útvonalon;

Szeptember 10-én a tatai laktanya előtti bekötő út és az 1-es főút kereszteződése-a Honvéd utca-Tata vasútállomás között;

Szeptember 7. 08:30-12:00 között a Szolnok-M4-es autópálya-M0-s autópálya-M7-es autópálya-8-as számú főút-77-es út-Újdörögd útvonalon.

Kérjük, hogy a katonai járművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

Kérünk mindenkit,hogy a járművek közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

OS / MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!