2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Nemzeti szavazásra kéri a határon túli magyarságot Orbán Viktor

Nehezen felejthető traumát jelentett a magyar nemzet-politikában 2004. december 5-e- írja közösségi oldalán Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára hangsúlyozta: a kettős állampolgárság bevezetésével lezártuk a népszavazás tragikus emlékét. Emlékeztetett: az elmúlt években több, mint 1,1 millió külhoni nemzettársunk élt a lehetőséggel, és kapta meg a kettős állampolgárságot. Dömötör Csaba azt is elmondta: Orbán Viktor most levélben fordul a határon túli nemzettársainkhoz. Arra kéri őket, hogy jövő tavasszal legyenek részesei a közös döntésnek, és adják le szavazatukat az országgyűlési választáson.

  • Nemzeti szavazásra kéri a határon túli magyarságot Orbán Viktor

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!