2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Németh Zsolt: A Néppárt lelkéért zajlik a küzdelem

  • Németh Zsolt: A Néppárt lelkéért zajlik a küzdelem

A Néppártból való kizárás nem a Fideszről szól elsődlegesen, hanem a küzdelem valójában a néppárt lelkéért zajlik – mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Németh Zsolt reményét fejezte ki, hogy sikerül meggyőzniük a többi tagpártot arról, hogy megőrizzék Európa keresztény hagyományait.

„Bízom abban, hogy ezeknek az egyeztetéseknek az lesz az eredménye, hogy a Fidesz a Néppártban fog tudni tovább tevékenykedni, és el tudjuk érni azt, hogy az Európai Néppártban, talán ha nem is egyik pillanatról a másikra – nem hiszek a radikális fordulatokban – de elindul egy olyan folyamat, hogy felismerik, hogy az a tét, hogy mi lesz Európával? Egy számunkra idegen, bevándorlókontinensé válunk, vagy pedig megújulunk, a saját identitásunk hagyományaink megújításának segítségével. Bízom benne, hogy a minket támogató álláspont lesz a többségi a Néppárton belül is előbb-utóbb” – mondta.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!