2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Németh Szilárd feloszlatta a csepeli Fidesz-szervezetet

Németh Szilárd, a csepeli választókerület elnöke feloszlatta a helyi Fidesz-alapszervezetet. A végső szót az országos választmány elnöksége mondta ki, ezzel a szervezet tagjainak tagsági viszonya is megszűnt.

  • Németh Szilárd feloszlatta a csepeli Fidesz-szervezetet

Így sem Németh Szilárd, sem Csepel fideszes polgármestere nem tagja a Fidesznek, külön kell kérniük a felvételüket. Egyes hírek szerint a történtek mögött Borbély Lénárd polgármester és Németh Szilárd konfliktusa áll. Mindeközben az önkormányzat néhány fideszes képviselője is szembefordult a Borbély Lénárddal. A múlt szerdai testületi ülésen a kilencből öt fideszes képviselő az ellenzéki pártokkal szavazott, amivel két, a polgármester számára különösen fontos döntést torpedózott meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!