2019. november 13.,
szerda, Szilvia napja

„Nem véletlen, hogy a kormányfő több időt szentelt az ellenzékre”

Hír TV

2019. február 10., vasárnap 17:16, frissítve: vasárnap 17:31

Létrejött a szélsőjobb és a szocialisták koalíciója- így értékelte Orbán Viktor a baloldali pártok és a Jobbik együttműködését. A miniszterelnök az évértékelőben azt mondta: kommunista-náci szövetség rajzolódik ki.

Fricz Tamás politológus szerint nem véletlen, hogy a kormányfő a szokottnál is több időt szentelt az ellenzékre. A CÖF egyik alapítója úgy vélte: az antiszemitizmus kapcsán minden demokratikus párt zéró toleranciát hirdetett, de ez a konszenzus most megszakadt.

A Magyarország élőben különkiadása:

„Itt valami kettétört és itt meg kell szólalni, mert azért az egy alapvető nemzetérdek, hogy azért az ellenzék legalább azért a minimális játékszabályokat, demokratikus játékszabályokat tartsa be. Na most ezen mintha túllépett volna és erről viszont tényleg kellett beszélni egy évértékelőben” – jelentette ki Fricz Tamás a Hír TV-ben vasárnap.

Galló Béla politológus amit várt, bekövetkezett, hiszen nem egy szokványos évértékelőt hallottunk. „Előttünk van egy EP-választás, illetve az előző évekhez képest az ellenzék is mozgékonyabb lett” – indokolt a politológus, aki szerint a miniszterelnök a beszéd legütősebb részén, a végén jelentette be a családvédelmi csomagot.

Hétpontos családpolitikai akciótervet jelentett be a miniszterelnök. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjén a hazai ellenzék is szóba került. Kattintson a részletekért>>>

A miniszterelnök teljes évértékelő beszéde: