2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Nem tudnak azonosulni, de együttműködnek a Jobbikkal

  • Nem tudnak azonosulni, de együttműködnek a Jobbikkal

Elfogadhatatlan, ha bármely politikus erőszakot helyez kilátásba – így reagált Sneider Tamás Jobbik elnök cigányokkal kapcsolatos kijelentésére az MSZP budapesti elnöke. Molnár Zsolt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában ugyanakkor azt mondta, az ellenzéki pártoknak csak akkor lesz esélyük az önkormányzati választáson, ha van valamilyen együttműködés.

„A rejtett kamerás, meg ilyen felvételek, meg esküvőkön készült felvételekkel, ezekkel én azonosulni nem tudok, miközben természetesen elutasítok minden ilyet. Meg fogjuk hozni ezeket a nehéz döntéseket helyi szinten is. Biztos, hogy eszmei közösséget nem vállalunk a Jobbikkal, nem készülünk közös kormányzásra, közös programra sem. Elítéljük azokat a politikusokat, akik személyében antiszemita vagy bármilyen ilyen megjegyzést tesznek. De ez a társadalom a Kunigunda utcánál, meg máshol a tüntetéseken azt várja, hogy valamilyen fékek, ellensúlyok rendszerében esélyt adjunk a Fidesz leváltásának” – mondta a szocialista politikus.

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!