2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Nem tud megyei listákat állítani Magyar Péter

Csalódott posztban jelentette be Magyar Péter, hogy nem fog megyei listákat állítani a Tisza Párt. Magyar bejegyzése szerint a pártja döntött így, ugyanakkor valószínű, hogy az aláírásgyűjtésbe, az országos logisztikába tört bele pártja bicskája, de közrejátszhattak a kudarcban a jelöltjeit övező folyamatos botrányok is.

  •  Nem tud megyei listákat állítani Magyar Péter

Jelentős logisztikai problémái lehetnek Magyar Péter pártjának

Már Magyar bejelentése előtt sejthető volt, hogy nagy a gond a Tisza Párt megyei aláírás-gyűjtése kapcsán. Számtalan Facebook-csoportban és a Discordon is lehetett olvasni, hogy Magyar Péter aktivistái meglehetősen elkeseredetten küzdöttek még az utolsó pillanatokban is megyei listás aláírásokért.

Ez a tény azt mutatja, hogy komoly logisztikai nehézségei vannak a pártnak, nem kizárt, hogy több megyében nagy problémát okozott az aláírásgyűjtés.

Botrányok sorozata Magyar Péter jelöltjei körül

Az országos aláírásgyűjtést nem segítette az sem, hogy Magyar Péter embereinek múltjából szinte naponta buknak ki a támadható, okkal elbizonytalanító részletek. 

Magyar Nemzet például áprilisban számolt be róla, hogy ügynök és besúgó volt Magyar Péter pártjának alelnöke.

A lap szerint Deák Boldizsár nemcsak félkarú rablókkal nyerészkedett, de a pártállami titkosszolgálatok besúgójaként, Sólyom fedőnéven jelentéseket is írhatott a rendszerváltás előtt.

A teljes írást ITT érheti el. 

Fotó: NurPhoto/AFP

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!