2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Nem terjesztik ki a távközlési adót

Szerdán nyújtja be a távközlési adó tervezett kiterjesztésének visszavonásáról szóló javaslatot a kormány képviselője a gazdasági bizottság ülésén – mondta Rogán Antal.

A Fidesz frakcióvezetője megerősítette: november 18-án a parlament úgy fog szavazni a jövő évi adócsomagról, hogy az már nem tartalmazza a távközlési adó kiterjesztését.

– A holnapi napon a kormány képviselője a gazdasági bizottság ülésén reggel 10 órakor be fogja nyújtani a távközlési adó kiterjesztésének visszavonásáról szóló indítványt. Ezt értelemszerűen a Fidesz és a KDNP képviselői a gazdasági bizottságban támogatni fogják. Ezt követően 12-én erről majd az Országgyűlés törvényhozási bizottsága fog tárgyalni és dönteni, ott is támogatni fogjuk és november 18-án úgy kerülnek megszavazásra az adótörvények, hogy abban a távközlési adó kiterjesztése nem fog szerepelni” – mondta Rogán Antal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!