2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Nem tartották be a szabályokat a Balatonnál

Nem tartják be a járvány elleni biztonsági óvintézkedéseket a Balatonnál. Az emberek megrohanták a tóparti településeket ahol feloldották a korábbi lezárásokat.

  • Nem tartották be a szabályokat a Balatonnál

Egymás után érkeztek a vendégek, ebbe a tóparti büfébe Siófokon. Délben már szinte minden asztalnál ültek vendégek, de sokan kérték elvitelre is az ételt.

A vendégek ugyanakkor nem mindig tartottak be a várakozás során a másfél méter távolságot, sőt nagyon kevés emberen lehetett látni szájmaszkot is. A vendéglátósok szerint, ha beindul a szezon egyre kevésbé fogják az emberek betartani a szabályokat.

A szezon még nem indult el, a hivatalos strandnyitásokra is a legtöbb helyen várni kell egy-két hetet. A balatoni szolgáltatók ugyanakkor abban bíznak, az idén sokkal több lesz a belföldi vendég.

Kapcsolódó anyagok:

Tele vannak a teraszok a Balatonnál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!