2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Svenk 10:30

Belföld

Nem tartotta be ígéretét Niedermüller Péter

Becsapta a választóit és mégsem akarja megoldani a fővárosi bulinegyed problémáját a VII. kerület októberben megválasztott ellenzéki polgármestere - ezt mondta a baloldali pártokat korábban támogató civil szervezet vezetője a Hír televíziónak. Garai Dóra szerint a DK-s Niedermüller Péter vezette testület mai ülésén a korábbi ígéreteivel ellentétben mégsem támogatja a szórakozóhelyek éjféli nyitvatartását korlátozó javaslatot. Garai szerint a DK-s polgármestert főként azért támogatták a választásokon a civilek, mert a bulinegyed problémájának rendezését ígérte.

  • Nem tartotta be ígéretét Niedermüller Péter

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!