2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Nem tartotta be ígéretét Niedermüller Péter

Becsapta a választóit és mégsem akarja megoldani a fővárosi bulinegyed problémáját a VII. kerület októberben megválasztott ellenzéki polgármestere - ezt mondta a baloldali pártokat korábban támogató civil szervezet vezetője a Hír televíziónak. Garai Dóra szerint a DK-s Niedermüller Péter vezette testület mai ülésén a korábbi ígéreteivel ellentétben mégsem támogatja a szórakozóhelyek éjféli nyitvatartását korlátozó javaslatot. Garai szerint a DK-s polgármestert főként azért támogatták a választásokon a civilek, mert a bulinegyed problémájának rendezését ígérte.

  • Nem tartotta be ígéretét Niedermüller Péter

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!