2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Nem szűnik meg a nagyobbik gyerek után járó gyed

A gyes rugalmassá tételének fontos pontja a második gyermek megszületésekor fizetendő dupla gyes – mondta el Soltész Miklós a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

A szociális és családügyi államtitkár hozzátette: az elmúlt egy évben csúcsra emelkedett a nők foglalkoztatottsága Magyarországon.

„Ha megszületik az új gyermek, mindaddig megkapják a dupla ellátást gyedben a szülők, amíg jár természetesen a nagyobbik gyereknek. Tehát nem szűnik meg a nagyobbik gyerek után járó ellátmány, ilyen értelemben duplát kaphatnak, gyes esetében pedig az ötven százalékát fogják megkapni a szülők” – közölte Soltész Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!