2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Nem pályázza meg a pártelnökséget Sneider a Jobbik tisztújításán

Nem indul a Jobbik novemberi tisztújításán semmilyen pozícióért, így a pártelnöki tisztségért sem - jelentette be a Jobbikot jelenleg még vezető pártelnök. Sneider Tamás kifejtette, hogy a pártvezetés már a sikertelenül zárult Európai Parlamenti választás után jelezte, hogy szükségesnek tartja a tisztújítást. A Jobbik elnöke jelezte, hogy Jakab Pétert alkalmasnak tartja utódjának, aki már bejelentette, hogy versenybe száll a pártvezetésért.

  • Nem pályázza meg a pártelnökséget Sneider a Jobbik tisztújításán

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!