2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Nem méltó a megyei képviselőségre a Momentum Békés megyei elnöke

Nem méltó a Békés Megyei Önkormányzatban betöltött tisztségére a Momentum Békés megyei elnöke, aki felszólítás ellenére sem tett eleget határidőre vagyonnyilatkozat tételi kötelezettségének - olvasható a Fidesz Békés Megyei Területi Választmányának Hír TV-hez eljuttatott közleményében.

  • Nem méltó a megyei képviselőségre a Momentum Békés megyei elnöke

A megyei önkormányzat február 20-ai, kétegyházi kihelyezett közgyűlésén szégyenszemre fel kellett állnia a képviselők asztalától, a Momentumos politikus sértődötten ült át a vendégek közé. Ilyen eset nem történt a rendszerváltás óta, példátlan mind a Békés megyei, mind más megyei önkormányzatok esetében is - írták.

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény rendelkezése értelmében az önkormányzati képviselő ilyen esetben nem gyakorolhatja e tisztségéből fakadó jogait, ezen felül többek között sem tiszteletdíjat, sem költségtérítést nem kaphat.

A Momentum megyei elnöke emiatt nem méltó a megyei képviselői tisztségre. Bár pártja szavakban a tisztaság és az átláthatóság híve, azonban ezeket az elvárásokat saját magukra nézve láthatóan nem tartják kötelezőnek. Szomorú, hogy a Momentum megyei képviselője ennyire nem veszi komolyan a választók képviseletére kapott felhatalmazásából fakadó kötelezettségeit - áll a közleményben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!