2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Nem kerül hűvösre a volt Szeviép-vezér

  • Nem kerül hűvösre a volt Szeviép-vezér

Nem kell börtönbe vonulnia az egykori Szeviép-vezérnek, akit félmilliárdos költségvetési csalási ügyben vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság pénteken távoltartási végzést és bűnügyi felügyeletet rendelt el, ez azt jelenti, hogy B. Sándor nem találkozhat a büntetőügy szereplőivel, és meghatározott időközönként jelentkeznie kell a hatóságoknál.

„A bíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértett abban, hogy a kényszerintézkedésnek ezek az okai fennállnak, ugyanakkor enyhébb kényszerintézkedés alkalmazását tartotta csak szükségesnek a gyanúsítottal szemben. A bíróság így bűnügyi felügyeletet rendelt el a gyanúsított vonatkozásában, valamint távoltartást rendelt el bizonyos, a büntetőeljárásban érintett más személyek kapcsán” – közölte Serfőző Katalin, a Serfőző Katalin helyettes szóvivője.

A pénzügyi nyomozók a mórahalmi makettpark ügyében folytatott nyomozás során jutottak el a Botka Lászlóhoz és köreihez kötődő milliárdoshoz. B. Sándor a makettpark építését menedzselő cégben is tulajdonos, a cég a Szeviép Zrt. leányvállalata volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!