2023. 06. 02. Péntek Kármen, Anita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Nem kerül házi őrizetbe az ároktői banda egyik tagja

Keddtől nincs felső korlátja az előzetes letartóztatás időtartamának a legsúlyosabb bűncselekményeknél.

A büntetőeljárási törvény módosítása a hétfői magyar közlönyben jelent meg. A jogszabályról egy hete döntött a parlament.  A kormánypártok javasolták a változtatást, hogy börtönben maradjon az ároktői banda egyik tagja, aki e nélkül 22-én házi őrizetbe került volna. Az előzetes letartóztatás időtartamának felső korlátját azoknál a bűncselekményeknél törölték el, amelyek legalább tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendőek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!