2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarország élőben

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Nem kér bocsánatot Stummer János

Nem kér bocsánatot és magyarázkodik a Jobbik alelnöke, amiért disznóknak és gazembereknek nevezte a kormánypártok tagjait és az ország jelenlegi vezetőit. Stummer János nemrég egy nagykőrösi fórumon sértegette a Fidesz tagjait.

A Jobbik alelnöke, Stummer János egy nagykőrösi fórumon sértegette a kormánypártok tagjait. A politikus előzőleg még meg is ígérte, hogy nem fog patkányozni, pár perccel később mégis az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikóhoz hasonló hangnemben beszélt.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik másik alelnöke a párt majálisán még azt mondta, hogy lesz következménye az esetnek. Arról azonban azóta is hallgat a Jobbik, hogy ez megtörtént volna.

Megkérdeztük Stummer Jánost, hogy bocsánatot fog-e kérni kijelentése után, de azt közölte hogy nem. Helyette az alelnök magyarázkodásba kezdett.

De nem csak Stummer János volt az egyetlen Jobbikos, aki az elmúlt időben politikustársait becsmérelte. Szilágyi György pár nappal ezelőtt a Fidesz egyik EP-képviselőjéről mondta azt, hogy úgy néz ki mint egy hajléktalan.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Karácsony Gergely a buszsávban rövidíti a menetidőt

Karácsony Gergely túl azon, hogy intézkedéseivel a fővárosban közlekedési káoszt idézett elő, a jelek szerint még a KRESZ előírásainak betartására sem hajlandó. 2021. november 29.

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!