2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Belföld

Nem kell védettségi igazolás a nyilvános meccsnézéshez

Nem kell védettségi igazolvány, hogy a kivetítők előtt szurkoljunk. Megjelent az a rendelet a Magyar Közlöny pénteki számában, ami egyértelművé tette, hogy a foci EB meccseinek a kivetítők előtt való követése nem minősül rendezvénynek, ezért azokat védettségi igazolvány nélkül is lehet nézni. Közben azt is elrendelték, hogy az önkormányzatok saját területükön nem rendelhetik el a kötelező maszkviselést.

  • Nem kell védettségi igazolás a nyilvános meccsnézéshez

 

SPORTTÖRTÉNELEM A NYITÓMECCSEN

Sporttörténeti öngóllal és olasz diadallal kezdődött meg az Európa-bajnokság. A római nyitányon 3 gólt rúgtak a olaszok a törököknek. Az azúrkékek korábban egyetlen EB-mérkőzésükön sem tudtak ilyen sok gólt szerezni. A mai napon Wales Svájccal, Dánia Finnországgal, Belgium pedig Oroszországgal csap össze.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!