2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Nem indul el a választáson Miskolc balliberális polgármestere + videó

Nem indul el az idei önkormányzati választáson Veres Pál Miskolc jelenlegi polgármestere. A bejelentésben fő okként jelölte meg a színlelt barátságokat, ami információink szerint a baloldalon belüli viszályokra utal.

  • Nem indul el a választáson Miskolc balliberális polgármestere + videó

Mégsem indul el az idei önkormányzati választáson Miskolc balliberális polgármestere. Veres Pál döntését azzal indokolta, hogy nem tudta megszokni a színlelt barátságot, a hazudott szövetséget.

A helyi Fidesz-KDNP frakciója szerint az hogy a polgármester bedobta a törülközőt egy hosszú és jól látható folyamat végeredménye.

Az ellenzéki pártok péntekre ígértek hivatalos bejelentést kit, hogyan indítanak a júniusi önkormányzati választáson.

Sajtóinformációk szerint a DK jelöltje az a dr. Barkai László, aki 2013-ban mástól átemelt részleteket tartalmazó pályázattal akarta elnyerni a Miskolci Egyetem rektori pozícióját.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!