2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Belföld

Nem hisznek a baloldal pécsi polgármesterjelöltjének

Nem hisznek a civilek Pécs baloldali polgármester jelöltjének, Péterffy Attilának. A város hőerőművének volt vezérigazgatója nagyságrenddel több mecseki fát égetett el, mint amennyit most állít. Péterffy Attila regnálása alatt mintegy 3 millió tonna fát égettek el a civilek szerint.

  • Nem hisznek a baloldal pécsi polgármesterjelöltjének

Péterffy Attila – Pécs baloldali polgármester-jelöltje - korábban 7 évig volt a városi Hőerőmű vezérigazgatója. Ebben az időszakban a Mecsek fáit valamint szalmát égettek a kazánokban. A Civilek a Mecsekért Mozgalom többször tiltakozott az erdőégetés miatt. Közleményükben pedig azt írják: nem hisznek a baloldali indulónak.

A Momentum kitart Péterffy mellett. Szerintük a civilek hazudnak.

Péterffyt azonban a Momentum által kritizált LMP sem támogatja.

Ahogy tavasszal még a Párbeszéd színeiben politizáló Mellár Tamás sem szimpatizált vele. Végül más jelölt híján a Jobbikkal együtt felsorakoztak mögötte.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!