2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Belföld

Nem főzött ebédet, megfojtotta

15 év börtönt kapott az a férfi, aki megfojtotta, majd az udvari vécébe rejtette élettársa holttestét a Somogy megyei Szentbalázson. Az asszony nem főzött ebédet, ezen vesztek össze. A holttestet csak fél évvel a gyilkosság után találták meg a rendőrök. Az ítélet nem jogerős.

A férfi és élettársa italozó életmódot folytatott. 2012 októberében azon vesztek össze, hogy az asszony nem főzött ebédet. A vádlott elment a kocsmába, hazatérve tovább veszekedtek. Cs. Lajos egy zsineggel megfojtotta a nőt, majd a holttestet az udvari vécébe dobta. Másnap bejelentette eltűnését a rendőrségen. A nőt már fél éve keresték, amikor a férfi beismerte a gyilkosságot. A tárgyaláson azonban a vallomását visszavonta, azt mondta, az asszony öngyilkos lett, ő csak a holttestét tüntette el.

„Súlyosító körülményként kérem még figyelembe venni a családon belüli erőszakos bűncselekmények elszaporodottságát is, mely bűncselekmény az utóbbi időben rendkívül nagy közfigyelmet kelt és a büntetőpolitika szigorítását is maguk után vonta” – mondta a tárgyaláson Hannich Ferenc ügyész.

A törvényszék 15 év szabadságvesztésre ítélte a férfit. A bíróság a vádlott nyomozás során tett beismerő vallomását fogadta el. „A nyomozás során, még gyanúsítottként igen részletes beismerő vallomást tett. Több oldalon keresztül vették fel a rendőrök ezt a vallomását, az ORFK emberei voltak Somogy megyében” – mondta Vadócz Attila bíró.

Az ügyész elfogadta az ítéletet, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. Az ügy másodfokon a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz eők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki üzenetet küldött Budapestre, a CPAC Hungary elnevezésű rendezvényre. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!