2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Nem fizetett az MSZP-s Józsa egykori cége

Nem fizette ki alvállalkozóit 2012 őszétől a szocialista Józsa István egykori cége, a Gépkar Kft. – írja a Magyar Nemzet.

A lapnak a cég egyik alvállalkozója azt mondta: legkevesebb 11 millió forinttal maradt adósuk a szocialista politikus egykori vállalkozása, és az összeg mára már behajthatatlan, mivel a Gépkar Kft.-t tavaly felszámolták. A Pintér Kft. 2004-től dolgozott Pakson az akkor még Józsa István tulajdonában álló Gépkar alvállalkozójaként, egyebek között daruk karbantartásában és az erőmű földrengés elleni védelmének növelésében vettek részt. A cégvezető a lapnak azt mondta: az övével együtt öt olyan vállalkozásról tud, amelynek nem fizetett Józsa cége, amely tudomása szerint 30 millió forintos adósságot hagyott maga után. A lap emlékeztet rá: Józsa István annak ellenére nem fizette ki alvállalkozóit, hogy 2010 előtt csaknem 6,6 milliárd forintnyi megrendelést kapott a Paksi Atomerőműtől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!