2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.

  • Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Azt gondoljuk, hogy nem méltó Újbuda önkormányzatához, hogy egy ilyen bűnöző képviselje - jelentette ki Szabó László, a kerület fideszes frakcióvezetője. Szerinte folyamatosan napirenden tartják a szerződések felmondását.

Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője szerint Budapesten azokban a kerületekben ahol baloldali vezetés van, sokszor kifizetőhelyként használják a kerület költségvetési pénzeit.

Hozzátette: a DK nyilvánvalóan fontosabbnak tartja a politikai érdekeket, mint azt, mennyire sérül ilyenkor az önkormányzat hitelessége.

Czeglédy Csabát egyébként a 2000-es évek elején két évre felfüggesztett 8 havi börtönre, illetve 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték. Jelenleg pedig egy diákmunkával kapcsolatos, hatmilliárdos adócsalással vádolják, ebben az ügyben a mai napig nem született jogerős ítélet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!