2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Nem élte túl sem az anya, sem a lánya

Egy anya és lánya halt meg szén-monoxid-mérgezésben Budapesten.

A XIV. kerületi kilenclakásos társasházhoz először a mentőket riasztották, akik többször újraélesztették a nőt és kiskorú gyermekét, de életüket már nem tudták megmenteni. A tűzoltók több lakásban is egészségre ártalmas szén-monoxid-koncentrációt mértek, ezért az ingatlant kiürítették. A lakók várhatóan még ma sem térhetnek vissza lakásaikba, mivel ahhoz a gázművek és a kéményseprők vizsgálatát is meg kell várni.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már a Közbeszerzési Hatóságnál is szorul a hurok Cseh Katalin cégügyei körül

Néhány héten belül dönt a Közbeszerzési Döntőbizottság a Cseh Katalinhoz köthető cég egyik törvényellenesnek vélt szerződésmódosítása kapcsán. 2021. október 20.

Több jut az iskolatej programra

Tíz év alatt tízszeresére emelte a kormány az iskolatejre, zöldségre, és gyümölcsre fordított támogatást, így idén összesen nyolcmilliárd forint jut erre a célra. 2021. október 20.

9 milliárd forintból fejlesztik a keszthelyi Katolikus Általános Iskolát

9 milliárd forintból fejlesztik a keszthelyi Ranolder János Római Katolikus Általános Iskolát. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból.

Családi vállalkozás

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!