2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Nem egységes a NATO és az európai uniós tagállamok álláspontja

Nem egységes a NATO és az európai uniós tagállamok álláspontja az ukrán-orosz háborút illetően - nyilatkozta csatornáknak a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi fejlesztésekért felelős államtitkára.

  • Nem egységes a NATO és az európai uniós tagállamok álláspontja

Maróth Gáspár exkluzív interjút adott a HírTV-nek, amelyben a magyar haderőfejlesztésről és a NATO terveiről is beszélt. A politikus kiemelte, nem szabad felülni annak a hisztériakeltésnek, amelyet egyesek szándékosan generálnak a konfliktus kiszélesítése érdekében. Ugyanakkor arra is ügyelni kell, hogy a harcok ne terjedjenek túl Ukrajna határán.

„Próbáljuk kevésbé magunkra engedni a hisztériát, ami kialakult a világban. A magyar kormány racionális álláspontot foglal el, másokhoz mérten. Ettől függetlenül készülni kell egy legrosszabb forgatókönyvre is. De egyelőre nem tartunk itt, hogy ezek érvényesüljenek. Ezért is nagyon világos a magyar kormány álláspontja, hogy mindent, amit csak lehet, meg kell tenni a béke elérése érdekében."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!