2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Nem csak a vízfogyasztásra, a pihenésre is oda kell figyelni

  • Nem csak a vízfogyasztásra, a pihenésre is oda kell figyelni

Nemcsak a vízfogyasztás, hanem a balesetveszély is megnő a kánikulában - ezt egy építési vállalkozó mondta a Hír TV-nek.

A hőségben sűrűbbek lehetnek a rosszullétek, ezért fontos, hogy a munkások folyamatosan pótolják a folyadékveszteséget és óránként legalább tíz perc pihenőidőt kapjanak.

Hogyha úgy rézi magát, hogy rosszul van vagy bármi, akkor sűrűbben is félre állhat. Abszolút, főleg már a kora délután, az a legveszélyesebb időszak. Délelőtt még elmegy a tízperces pihenővel, az tolerálható, de délutáni időszakban amikor már 32-35-nél van, és ilyen katlanban például, ahol dolgozunk most, az nagyon veszélyes, akkor több idő kell - véli Csapó Gábor, építési vállalkozó.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!