2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Háború Ukrajnában 02:00

Belföld

Nehéz helyzetbe hozta az ellenzéket Hunvald György

Politikai paktumot kötne volt politikusával az MSZP. A szocialisták budapesti elnöke szerint Hunvald György nem könnyíti meg az ellenzék helyzetét azzal, hogy független polgármesterjelöltként elindul a VII. kerületben. Molnár Zsolt azt javasolja volt párttársának, hogy lépjen vissza, cserébe önkormányzati képviselőként támogatnák.

  • Nehéz helyzetbe hozta az ellenzéket Hunvald György

Nehéz helyzetbe hozta az ellenzéki pártokat Hunvald György Erzsébetvárosban azzal, hogy bejelentette, független jelöltként száll harcba a VII. kerületi polgármesterségért. Az MSZP budapesti elnöke az ATV-ben beszélt erről. Molnár Zsolt úgy véli, kompromisszumra lenne szükség a helyzet megoldása érdekében, erre pedig javaslatot is tett. Szerinte Hunvald Györgynek vissza kellene lépni, cserébe pedig független egyéni képviselőként támogathatnák őt az ellenzéki pártok.

Hunvald György múlt héten köszönt el az MSZP-től. A kilépést azzal indokolta, hogy az ellenzéki pártok némelyike nem támogatta, hogy ő legyen a közös jelölt. Helyette a DK-s Niedermüller Péter mögé sorakoztak fel. A politikus hangsúlyozta: a helyzetet a szocialisták rosszul kezelték. Hunvald hétfőn bejelentette nem száll ki a versenyből: függetlenként elindul Erzsébetvárosban. Közösségi oldalán azt írta: csak a választók tudnák rehabilitálni, ezért fontos számára az indulás.

Hunvald György korábban két és fél évet töltött előzetes letartóztatásban hűtlen kezelés miatt. 2016 júniusában perújítási eljárást kezdeményeztek, amelyben az ügyészség idén június végén letöltendő szabadságvesztés kiszabását kérte a volt polgármesterre. Az ügyben várhatóan ősszel hirdetnek ítéletet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!