2022. 09. 29. Csütörtök Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Soroló 03:40

Belföld

Negyven millióval károsított meg egy vállalkozót az áfacsaló bűnszervezet

Több tízmillió forinttal verhetett át egy férfit az a nemesfémekkel kereskedő bűnszervezet, amelynek áfacsalási botrányához köze lehet Staudt Gábornak, a Jobbik volt országgyűlési képviselőjének. - írja a Pesti Srácok.

  • Negyven millióval károsított meg egy vállalkozót az áfacsaló bűnszervezet

A portálnak nyilatkozott a sértett, aki azt mondta: 40 milliót kértek tőle euróban, egy ezüstbizniszhez, sőt még el is vitték egy Arrezó-i nemesfém nagyüzembe, hogy lássa, hogyan működik az üzlet. A férfi végül odaadta a pénzt. Később kiderült, hogy minden átverés volt. A bűnszervezetet egy volt NNI-s alezredes irányította, aki Staudt tanácsadója és a Jobbik szakértője is volt. Az ügyben érintettek szabadlábon vannak és egy lengyel-magyar nyomozócsoport vizsgálódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!