2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Negyed évszázados csúcsra emelkedett a gyermekvállalási kedv Magyarországon

Negyed évszázados csúcsra emelkedett a gyermekvállalási kedv Magyarországon - jelentette ki a Kopp Mária Intézet elnöke. Fűrész Tünde elmondta: 2020-ban több mint 92 ezer gyermek született hazánkban, ami bő 3 százalékkal haladja meg az előző évit. A házasságkötések száma is emelkedett: több mint 67 ezer pár kötötte össze az életét. Az elnök hozzátette: emellett a válások száma hat évtizedes mélyponton van, ami azt mutatja, hogy stabilabbak lettek a párkapcsolatok.

  • Negyed évszázados csúcsra emelkedett a gyermekvállalási kedv Magyarországon

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!