2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Ne bolondozzon már! – telefonon hordta le Lázár Jánost egy szavazó + videó

Nem akármiben sántikál a tárcavezető.

  • Ne bolondozzon már! – telefonon hordta le Lázár Jánost egy szavazó + videó

Mindent megmozgatnak a Fidesz–KDNP politikusai a kampányhajrában, ugyanez igaz az építési és közlekedési miniszterre, Lázár Jánosra is, aki a valaha volt legnagyobb mozgósításban, az egymillió találkozás napján Komlón járt, ahol telefonon kereste meg Polics József polgármesterjelölt támogatóit.

A miniszter arra kérte a hívott felet, hogy június 9-én menjen el szavazni, és támogassa a Fidesz jelöltjeit és listáját, amire a nő azt mondta, ez természetes, és az egész családja Polics Józsefre és csapatára húzza be az X-et. Aztán új fordulatot vett a beszélgetés, Lázár János ugyanis arra is emlékeztetett, hogy vasárnap európai parlamenti választás is lesz.

Ott pedig, ha kérhetem, Orbán Viktor listáját tessék támogatni. De már lehet, túl sokat kérek egyszerre

 – tette hozzá a tárcavezető, mire a nő azt mondta:

ne bolondozzon már, ez az egyetlen normális társaság, a normális emberek ott vannak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!