2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Belföld

Navracsics Tibor: Nincs veszélyben az Erasmus-program a magyar diákok számára

Az Európai Bizottság szerint idén ősszel veszélyben van az Erasmus programban való részvételük a magyar diákoknak. Erre a kijelentésre reagált Navracsics Tibor.

  • Navracsics Tibor: Nincs veszélyben az Erasmus-program a magyar diákok számára

"Kezdettől fogva arról volt szó, hogy 2024 szeptemberéig megállapodtunk az Erasmus programok finanszírozásáról" - így reagált Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter Johannes Hahn azon kijelentésére, miszerint akár már az őszi Erasmus-programban is veszélyben van a magyar diákok részvétele.

A területfejlesztési miniszter úgy fogalmazott: az új, idei szeptemberi dátum inkább fenyegetés az Európai Bizottság részéről, mint valós határidő. Navracsics Tibor ugyanakkor rámutatott: a Tempus Közalapítvány legutóbbi döntése szerint nem áll fent olyan tényező, amely veszélyeztetné a fiatalok ösztöndíját.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!