2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Navracsics elítélte Reding bíráló szavait

Közleményben ítélte el Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter Viviane Reding uniós biztosnak a Der Standard című osztrák napilapban megjelent bíráló szavait.

A tárcavezető szerint az uniós biztos már nemcsak a Magyarországgal szemben elfogult, hanem saját hazája alkotmánytörténetével sincs tisztában. A politikus felidézte: amíg az alapjogokért felelős biztos élesen bírálja Magyarországot az alaptörvény módosításai miatt, addig hazájában, Luxemburgban 2003 és 2009 között tizenkétszer módosították az alkotmányt, a nyolcvanas évek végén pedig fél év alatt hatszor írták át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!