2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:55

Belföld

Napról napra: Ez az ősz a védekezésről szól majd

A hét legfontosabb belpolitikai eseményeinek összefoglalója. A tartalomból: Meghosszabbítja a kormány a hiteltörlesztési moratóriumot; Nem volt feszültségektől mentes az MSZP tisztújítása; Gyakorló nácit menteget az ellenzék a Fidesz szerint.

  • Napról napra: Ez az ősz a védekezésről szól majd

Tízezer ágy van, ahol el tudják látni a koronavírusos betegeket, az egészségügy felkészült a járvány második hullámára - jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor elmondta: az országnak működnie kell, de úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezik a koronavírus-járvánnyal szemben.

Meghosszabbítja a kormány a hiteltörlesztési moratóriumot

Meghosszabbítja a kormány a háztartások számára nyújtott hiteltörlesztési moratóriumot bizonyos társadalmi csoportok esetében - jelentette be a miniszterelnök közösségi oldalán szombaton. Orbán Viktor kifejtette: január elsejétől további 6 hónapig nem kell hitelt fizetnie a gyermekes családoknak, a nyugdíjasoknak, a munkanélkülieknek és a közfoglalkoztatottaknak.

Megválasztották az MSZP társelnökeit

Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant választotta az MSZP társelnökévé a párt online kongresszusa. A szocialisták történetében először választott vezetőinek társelnököket, a két politikust 86 százalékos támogatással szavazták meg. A tisztújítás nem volt feszültségektől mentes: a Pest megyei szervezetet a kongresszus előtt feloszlatták, Mesterházy Attila pedig azért lépett vissza a jelöltségtől, mert szerinte megnehezítették indulásának feltételeit.

Karácsony Gergely nem ítélte el a judapestező Bíró Lászlót

Nettó, gyakorló nácit menteget az ellenzék-Ezt mondta Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője szerint a Bíró László melletti kiállás a kettős mércének és az ízléstelenségnek a mélypontja. Karácsony Gergely most sem válaszolt a HírTV kérdésére, hogy miért támogat egy olyan jelöltet, aki Judapestnek nevezte Budapestet.

Lejárató kampány Mohácson

Durva lejárató kampányba kezdett az ellenzék Mohácson, ahol jövő vasárnap időközi választást tartanak. Az eszközökben nem válogatnak, a plakáttépkedéstől kezdve, a telefonos lejáratásig mindent bevetnek azért, hogy átvegyék a város irányítását.

Cáfolta az államkincstár a főpolgármestert

Cáfolta a Magyar Államkincstár a főpolgármestert. Karácsony Gergely azt állította, Budapestnek nincs 100 milliárd forintja, sőt komoly adóssága van. A Kincstár közleménye szerint azonban a fővárosnak több mint 160 milliárd forint áll rendelkezésére. A fővárosi Fidesz frakcióvezetője azt mondta: kitartanak amellett, hogy Budapestnek el kell különítenie 50 milliárd forintot a meglévő forrásaiból a gazdasági károk enyhítésére.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!