2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Nápoly szintjére került a miskolci közbiztonság egy európai felmérés szerint + videó

A helyi Fidesz a választások után visszaállítaná a korábban jól működő seriff-rendszert és rendet tenne a borsodi vármegyeszékhelyen.

  • Nápoly szintjére került a miskolci közbiztonság egy európai felmérés szerint + videó

Vannak, akik már a késő délutáni órákat sem tartják biztonságosnak Miskolcot, ezért nem is mozdulnak ki otthonról. A várost vezető baloldali frakció verte szét a közbiztonságot - állítja a helyi Fidesz frakcióvezetője. 

Dr. Nagy Ákos frakcióvezető, Fidesz - Miskolc: “Megszüntette a seriff-rendszert, szétverte a mezőőri szolgálatot, megszüntette a kutyás járőrözést. Levette Miskolc belvárosában a pénteki és szombati napokon azt a járőr számot, ami megerősítette a miskolciak biztonságérzetét.”

A választások után a Fidesz visszaállítaná az úgynevezett seriff-rendszert, hogy mindenki tudja, hogy kit kell keresni probléma esetén. Emellett azt ígérik, hogy a legkevésbé biztonságos tömegközlekedési járatokon ismét lenne biztonsági szolgálat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!