2021. június 25.,
péntek, Vilmos napja

Dömötör Csaba: Csak a szokásos kétszínűség és baloldali cinizmus

Hír TV

2021. április 7., szerda 12:48

Az országgyűlési képviselők napirend előtti felszólalásait élőben követheti a Hír TV-n.

Dömötör Csaba államtitkár Szabó Tímeának a felszólalására adott válaszában azt mondta,

„Ha az önök javaslatait és követeléseit követjük akkor sok százezerrel kevesebb ember lenne ma beoltva Magyarországon. És az előzményekhez az is hozzátartozik, hogy már benne voltunk a harmadik hullámban, amikor az önök főpolgármestere Március 15-én még nagy rendezvényeket is tartott volna. Hogy ha az Operatív Törzs nem intéz önökhöz felhívást, akkor meg is tartották volna. És az is hozzátartozik a teljes képhez, hogy a baloldali pártok – már benne voltunk a harmadik hullámban, de nyitást követeltek. A Jobbiktól a Momentumig a baloldali pártok nyitást követeltek. Ezek után most az újraindítás miatt kritizálnak, csak a szokásos kétszínűség és baloldali cinizmus”

-          válaszolta Dömötör Csaba

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlés képviselőjének felszólalása

„Orbán Viktor azt mondta szeptemberben, a védekezés sikerét a megmentett életek számában tudjuk mérni. Azóta most ott tartunk, hogy Magyarországon 5 percenként hal meg valaki koronavírusban”

-          mondta Szabó Tímea.

 

Schanda Tamás János államtitkár Keresztes László Lóránt felszólalására a következőképpen reagált:

„Ön is pontosan tudja, tudhatja, hogy a történelmi léptékű egyetemi fejlesztéseknek az a célja, hogy a magyar fiatalok korszerű képzést kapjanak és a jövő nyerteseivé váljanak. Ez Magyarországnak a stratégiai célja mindamellett, hogy ezek a fejlesztések, ezek a modellváltások hozzájárulnak hazánk versenyképességének az erősítéséhez”

Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetőjének felszólalása

„Ami most történik itt majd három nap alatt majd itt az Országgyűlés előtt, az semmi más mint az érdemi válságkezelés helyett a közvagyon jelentős részének kiszervezése, kilapátolása”

-          mondta a frakcióvezető.

 

Dömötör Csaba válasza Gyurcsány Ferencnek

„A jelek szerint ön azt tartja a legfontosabb feladatának, hogy fenyegessen. Fenyeget egy járvány közepén és ez közvetlen folytatása annak, amikor pár héttel ezelőtt azzal fenyegetett meg másként gondolkozókat, hogy majd földönfutóvá teszi őket. Ezek a szavak nem maradnak általában megválaszolatlanul, mert jönnek az emberei, jön Jakab Péter, jön Karácsony pártja és ugyanezeket a fenyegetéseket harsogják. Vegye észre a saját felelősségét. Az a helyzet, hogy nem tudunk eléggé meglepődni azon, hogy semmit nem változott Balatonőszöd óta”

-     reagált Dömötör Csaba.

Gyurcsány Ferenc újra fenyegetett

"Az a kérdés, hogy akkor, amikor egyébként a világ legbotrányosabb haláladatait szolgáltatja Magyarország, akkor valójában sikerült-e az életnek győznie a halál felett ennek a kormánynak a segítségével (...) Az a helyzet kérem szépen, hogy ma Magyarországon sokkal kevesebbért, mint amit önök tesznek, embereket elvisznek és becsuknak. Szeretnék önöknek valamit mondani: magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká, egy év múlva, másfél év múlva"

-     mondta Gyurcsány Ferenc.

 Hír TV

 

Kapcsolódó anyagok:

Ifj. Lomnici Zoltán: A normalitásnak van többsége Magyarországon

Kocsis Máté: A bukott, gyenge gazember fenyegetőzése